Digitale foto

Arbejdet med digitale foto er et spændende projekt. Brug et billedprogram der ikke er for svært for eleverne, da det er skabelsen af billederne som er vigtig og ikke alt det tekniske. Det er en god ide at introducere nogle udvalgte ting, så alle kan bruge billedbehandlingsprogrammet. De mere erfarne skal nok selv finde flere muligheder. 

Undervisningsforløb med venskabsskole

It-billeder er velegnede til forløb på tværs af skoler, byer og landegrænser. I dette forløb arbejder eleverne sammen med en venskabsskole. Hver gruppe af elever vælger et baggrundsbillede, en farveskala og et tema for deres billede. Grupperne laver et billede for hver skole der deltager. Her er det 2 skoler som arbejder sammen, men man kan også være flere skoler. Kommunikationen mellem eleverne foregår over nettet. Forløbet sluttes med at skolerne udstiller billederne samlet. 

Skovens hemmelige liv

Til dette forløb kan man arbejde med mange forskellige udtryksformer. Her er der især arbejdet med levende væsner. Elevernes fantasi stimuleres når der tages foto i naturen, omkring skolen og i samarbejdet i grupperne.

Drømme

Man kan drømme både om natten og om dagen. Dagens drømme kan være om fremtiden, eller om savn. Nattens drømme kan være smukke, dejlige men også uhyggelige. Her er der arbejdet med begge slags drømme.

Bogmærker

De digitale billeder kan laves om til bogmærker eller dækkeservietter.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen