Vinter

Tegningerne er lavet af Isa Eriksen. De må ikke udgives på andre sider eller i andet navn. Isa Eriksen udfører forskellige tegneopgaver og vil gerne kontaktes, hvis man har brug for logoer, reklamer, illustrationer til bøger eller andre tegneopgaver.

Isa Eriksen kan kontaktes på isa.a.eriksen@hotmail.dk

Malesider

Snemand

Ski

Bogmærker

Hue vanter hals-

Snemand

Hue halstør-

Vejret

Ski

Ski hue

Ski hue hals-

varmt tøj

Billeder med fokus

Denne maleopgave skal ses som en helhed. Et enkelt motiv er spejlvendt og derved skabes der fokus om dette motiv. Det spejlvendte motiv kan eventuelt males i kontrastfarver.

Isbjørn

Istap

Pingvin

Vanter

nat

snemand

Solskygge

Solskyggen males, klippes ud, den kan eventuelt laminerer den.  Klip hullerne med en hulklipper og sæt en elastiksnor i.

Varm

Terninger

Terningerne males klippes ud og limes sammen. Slå med terningen og ryk det antal bogstaver eller stavelser illustrationen viser.

terning 1

Kort

Kortene printes ud på karton og skæres over til A5. kortene males og foldes. Skriv en lille hilsen i kortene, eller sælg dem på en markedsdag.

Kort 1

Mal,klip, lim

Eleverne maler delene på arket. derefter klippes delene ud og limes på et stykke karton så det danner den viste figur. Eleverne kan også lave andre figurer med de forskellige dele.

Man kan også vælge at printe arket ud i forskellige farver papir, hvorefter de klippes ud og samles til farvestrålende figurer.

Der skal bruges kopiarket, farver, saks, lim og karton.

Snemand

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen