Print og tryk

Jeg har arbejdet med forskellige former for tryk og print.

Lommeletter med komplementær kontraster

Lommeletterne er velegnet til håndværk og design.

Vejledning

Temaer

Mal med mel

Denne teknik er sjov at arbejde med, da det kan være lidt svært at styre, og man derfor får et lidt anderledes udtryk end der var planlagt. Det kræver også lidt planlægning, da man skal male og tørre i flere omgange.

Tasken er lavet af Sentike. Det er hendes første forsøg. Hun har lavet blomster og broderet med traditionelle sting. 

Penalhuset til strikkepinde er lavet med spiraler der er dryppet på. Derefter er der syet sølvstreger på. 

Puden er malet med cirkler efter tallerkener og kopper. Ovenpå de malede cirkler er der broderet cirkler med symaskine og cirkelapparat.

Vejledning

patchworkkuvertstoftryk

Rammetryk

Når man laver tryk med ramme, kan man bruge både den positive og den negative form. Rammer og maling kan købes ved spektrum. Man kan også selv lave rammerne og så montere stoffet på dem. Prøv at lege med forskellige farveblandinger og tryk i flere lag.

Puder med rammetryk
Puderne er lavet med positive og negative tryk med ramme. Motiver er tegnet på brunt papir og klippet ud. Der er lavet både en positiv og en negativ. Derefter blev der trykt med ramme på 4 aflange stykker stof, som jeg har syet sammen med forskellige former for pynt. Til hver pude er der et oplæg med barnets yndlingsdyr og -farve.

Mal med blade

Blade findes i mange forskellige former og kan let findes i naturen. Når man laver tryk med blade kan der bruges både friske og visne blade. Trykket kan bruges som det er eller der kan broderes på og omkring trykket. 

Herunder kan ses nogle af de ideer jeg har arbejdet med.

Mal med blade

Vejledning

daekkeserviettermedmaskinbroderetblade

Puder med bladtryk og maskinebroderi

Vejledning

Akrylmaling

Vejledning

minibillederbruntpapir