Smykker

Textile smykker er gode til gaver. Det er også et produkt, man kan lave, når en ny teknik skal afprøves. 

Yo-yo øreringe

Med yo-yo værktøjet kan man lave fine øreringe.

vejledning

Armbånd med stramaj

Armbåndene er syet med DMC broderigarn på aida eller et trådet brunt stramaj. Jeg vælger farver, som jeg synes har et godt sammenspil. Det orange armbånd er syet på aida med garnrester, da der kun skal bruges forholdsvis små stykker. Striberne er tilfældigt placeret på armbåndet. Her gælder desuden princippet jo flere farvenuancer jo bedre. Det blå armbånd er syet på aida efter et optegnet mønster. Det lilla armbånd er syet som vejledningen viser. Til bagsiden bruger jeg strygelærred, da det holder godt. Låsen er købt ved Ribe broderi og garn.

 

Vejledning

Textile perler

Perlerne er lavet på samme måde som rullede papirperler. En sjov ting at bruge rester til. Jeg har brugt mange forskellige slags stof, men har bedst held med stof, som ikke trevler for meget. Man kan bruge mange sjove stingtyper på perlerne og pynte med perler ol. Af trådtyper har jeg især anvendt perlegarn. Dette har jeg gjort, fordi det er ret slidstærkt i forhold til delt DMC garn. Desuden filter det heller ikke så let.

Vejledning

haandsyetstofperler

Maskinbroderde brocher

Brocherne er syet med samme teknik som postkort. 

Se postkort og teknikken

Brocherne er syet med syramme hvori der er sat et stykke lærred med hul i. Man syr hen over hullet og klipper brochen ud til sidst.

Vejledning

maskinbroderedebrocher

Armbånd med crazy patchwork

Se mere med crazy patchwork  eller se teknikken Crazy patchwork

Vejledning

armbaandaegkanterlimegroen

Vejledning

armbaandcplilla

Vejledning

armbaandmedaegkantroed

Vejledning

Plastik canvas smykker

Vejledning

vedhaengplasticcanvas