Broderi med tekst

Broderet tekst kan være mange ting. Det kan være navnebroderi eller en længere tekst med et budskab.

Teksten kan broderes med symaskinen enten med fri hånd, eller man kan tegne teksten op på solvy og broderer teksten på forsiden af stoffet, solvy forsvinder når det lægges i vand, man kan også bruge rivevlies som lægges på bagsiden af stoffet og teksten syes spejlvendt.

Vælger man at håndbroderer kan man bruge mange former for linjeskabende sting eller udfyldningssting, eller man kan vælge at lave tællemønster med bogstaver. De kan så syes på stof, hvor man kan se trådene, eller man kan bruge forsvindingsstramaj der virker på samme måde som solvy. Forsvindingsstramaj kan være lidt hårdt at sy i, men det giver et flot resultat.

Baby sengetøj med tekst

Jeg laver mønstrene til navnebroderierne så de passer til båndbredden. Har man ikke mulighed for at lave dem selv, kan de bestilles, så laver jeg nogle der passer.  Båndet som bruges til babysengetøjet er Aida bånd 5 cm. Aida bånd kan også købes i 8 cm og 14 cm. Ribe broderi og garn.  tlf. 75421675

Viskestykker med tekst

Viskestykker syet af damask duge og mundservietter kan gøres personlige med tekst. sy teksten på maskine med fri hånd, eller tegn teksten op på ultra solvy, sæt det fast på stoffet og sy teksten med med stoppetrykfoden. Man kan også bruge de forprogrameret bogstaver hvis ens symaskine har det.

Tekst syet med frihånd

Gæster

Omslag til mappe

Mappen er håndbroderet med tegninger af Mis med de blå øjne.

Klostersyning

Klostersyning Bogomslag ABCD
Klostersyning Kosmetikpung ABCD

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen